onsdag 9 mars 2016

Januari

Januari bara flög förbi tycker jag. Men endå har man ju hunni me en hel del. Var igen en sväng ti mejlans och labben efter de på lite fler provkontroller. Men tillsvidare hålls proteinet på samma nivå, går int upp och int ner så nu e de bara ti vänta till början på april och se va proven visar sen.

Den 5.1 hade vi julfest med jobbe, första gången ja var e längre tid borta från elin, Fick nog lite tårar i ögonen men bra gick de endå. M och elin hade haft de så bra så, man oroar sig i onödan :) Men ja vi åkte me jobb kompisarna till flamingo och bowla och åt där. Maten var riktigt okej, men hade vänttat mig lite mer när de endå var tre rätters middag. Nå var ca. 21.30 hemma så de var en lugn kväll :).

De råka sig bli att vi hade flickkväll med ett par vänner samma veckas freda och det var riktigt roligt. Hade bakat kladdkaksmuffinsar som blev riktigt goda faktiskt så sparade det receptet till en annan gång. Vi hade inte kanske tänkt att vi sku vara så länge men var ca. 1.00 när ja sen var hemma. Men super roligt hadd vi och tala om allt mellan himmel och jord, väntar ren tills nästa flickkväll :).

Annars på dagarna har de nu vari mest att vi bara varit me elin, eller åkte till lovisa o hälsa på min mommo och gumor då vi oftast har lagat mat tillsammans, dessa dagar blir ofta så att vi startar ca.10 tiden och e hemma efter 18-19 på kvällen, skönt att inte alltid ha bråttom utan att man verkligen kan bara vara och umgås och inte behöva kolla tider desto mer :). Och såklart går vi ju på kirppisar också oftast en gång i veckan. Beroende lite på imellan kan vi åka me en vän och hennes pojke till lahti eller vanda och gå runt på kirppisar alltid roligt att se lite annat en "våra" kirppisar :).

23.1 var en lördag som jag nog lite hade stressat för. Vi hade ordna polttare åt en kompis o skulle åka på en 23h kryssning till tallinn. Största problemet var nog hur ja sku klara mig utan elin förståss. Nå före vi åkte iväg så försökte ja vara så myky som möjligt me henne. M och Elin skjussade mig sedan till en annan vän där vi skulle träffas med dom andra, som tur sov elin när ja sa hejdå för annars sku jag ha gråtit ännu mer än va jag nu gjorde. Man kan inte förstå hur de kan ta så illa att lämna henne bara för ett dygn, och hon sku ju vara me sin pappa och jag vet ju att dom klarar sig hur bra som helst men endå. Nåja men polttarna gick bra blivande bruden blev överraskad totalt och visste inte före vart vi var på väg, hon börja gissa på vägen när vi närmade oss H:fors att månne vi ska på båten. Några uppgifter hadd hon på båten som t.ex. att visa en teater på 30 sekunder på hur hon har träffat oss alla för första gången eller första minnet. Hon hade också en uppgift där hon fick en kirppislåda med många olika saker som hon skulle få bort sålt, som hon klarade bra av :). En rolig resa var det och en nöjd blivande fru hade vi också :) Åt och drack gott gjorde vi ju också :P.
Våra älsklingar :)<3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar