onsdag 9 mars 2016

Februari

I februari hann vi åka med min syster en sväng till ikea. Vi gick igenom hela ikea från början till slut det var en tid sen jag sist gjorde de, oftast vill M att vi bara går nedre våningen igenom och sen snabbt hem igen, inte hans största favorit. Men tur har man andra man kan åka dit med :) Vi köpte inte så mycket några hyllor till elins rum och någå smått annat. Men när ja kom hem och prova de 2 olika hyllorna mot väggen så tyckte jag inte om den ena så åkte på nytt till ikea en annan dag me en kompis och köpte en till av den andra hyllan. Nu vänttar dom i elins rum att få komma upp på väggarna, men vet inte exakt hur jag vill ha dom så dom får nog vänta tills ja e helt säker :).

Vi hade våra vänners bröllop den 19.2 som var riktigt roligt och så träffa man vänner igen :) Min mamma och syster var barnvakt hos oss under tiden åt elin och husky. Riktigt trevligt bröllop var de och vi åkte hem ca.1.00. I den här vänskapskretsen är det nog allti lika roligt vi pratar allt från a till ö, och imellan förstår man och imellan inte :D men så e de ibland. De råka sig att den här kvällen fick M:s syster och man sin flicka också så inte länge kvar så blir det dop :)

Sportlovsveckan åkte vi en dag me elin till M:s syster familj, e nog så trevligt när vi har kontakt med dom och man kan åka och hälsa på. Dom håller på att tapetsera det sista i deras trapp uppgång som blev så bra. M kom dit efter jobbet och då var vi alla så hungriga så vi beställde pizza.

Nu i februari har vi börja me elin smaka mer och mer på olika grönsaker. Nu har hon fått potatis-morots pure, potatis-broccoli pure, tills vidare har allt hållits inne och hon bara väntar på nästa sked. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar