lördag 19 mars 2016

Förra veckan :)

Måndag och tisdagen hade vi bara hemma dagar, gjorde inte så mycket annat än var ute med Husky. Var nog så skönt att bara vara :) På tisdag kvällen hade en från jobbet ordna att vi fick åka och prova en timme där hon går i konditionssal. Tränaren sa att vi provar lite olika saker så vi får en bild vad man allt kan göra där. Det som jag tyckte mest om var när vi använde kahvakuulan och när vi rodde :) men vi fick också prova att hoppa jämnfota upp på olika föremål i olika höjder, men det är en sak som jag har svårt med. Fast det inte ens var högt men är så rädd att föremålet far undan och att jag snavar på det. Vissa hoppa opp på en låda som ja just o just kunde si på när dom gjord, var så rädd att dom sku hoppa och falla, men bra klara dom de. Men när den här mamman inte ha jumppa någå sen Elin har fötts så jag hade ju no ganska så sjuka ben nästa dag. Var inte vän med våra trampor som jag hamna gå i, gick som ett litet barn me ett trappsteg i gången. Tur föll man inte me Elin i trapporna när det tog så sjukt :) nästa gång man åker på nån jumppa så får man ta det lite lugnare, men tillika va man no på så bra humör efter jumpan att jag gick ännu me husky på kvällslänken den dagen :).

Onsdagen åkte vi första gången med Elin på baby treffis i stan som är för barn under 1,5 år, Var lite fundersam att kommer där ens vara människor eller inte, e där mer finsk- eller svenskspråkiga. Nåja kl.13 öppna de och vi var lite över 13 där. Då var där redan en hel del vagnar ytterom och när ja kom in va de ganska fullt ren :) Nå vi klädde av oss våra ytterkläder och de som jobbade där kom och presentera sig och visa oss runt. Det var riktigt trevligt ställe, en bekant träffa vi där och sen lärde man känna en del nya. Skall försöka åka varje onsda dit för man får träffa barn i elins ålder och hon blev ju lite fundersam vart vi riktit hadd kommi när de var så mycke barn :) o så får ja också prata med andra mammor om dittan och dattan :)

Torsdag åkte vi till öny och tog avgastestet på min bil och efter det förd vi den och besiktas. Tyvärr gick den inte igenom så nu blir det att laga en hel del på den.

I önys hall :)

På fredagen åkte vi till familjecafe som är mellan 9-12. Där hade vi varit en gång tidigare och min kompis och hennes barn brukar vara där så vi fundera att då vi har möjligt också åka dit. Där var inte lika mycket männskor som i stan. Känner den här ungdomslokalen så bra när man själv varit på kalas, discon och sånt när man var i lågstadiet så är trevligt att Elin också får vara där :) Efter att Elin hade ätit for vi till mommo och mofa och sova dagsvila. När mommo kom hem åt vi sedan mellanmål och åkte en sväng på kirppisar, men hittade inte någonting den här gången.

Lördag var det ju så fint väder, men såklart hade vi ju bestömt att vi ska städa då och de behövdes de verkligen. Det är no inte fiffigt att ha vita golv i nedre våningen när man har en hund som släpar med sand och hur man än försöker torka tassarna blir de endå märken på golvet :/ nåja vi hade rikit stor städning, M damsög hela huset och jag torka med vått, Drog mattorna i snön och satte dom och vädras sedan. Hade bykmaskin och torktumlarn igång ett par gånger. Det var no så skönt att få städat. Efter det kom jag på att vi har en stor del av Elins böcker i vårt skåp, så börja sedan ändra om dom till hennes rum istället som tur fick jag alla o rymmas, och nu har vi mapparna, fotoalbumen och sånt i vårt skåp :).

Söndag åkte vi med mamma och hennes vän till Lovisa när dom hade kirppis i bollhallen. Träffade min gumor där också, men vi hitta inte något så gick till matbutiken och sen till mommo på kaffe. M hade varit under tiden hos min bror och sett vilka alla delar som behövdes ännu beställa till min bil och sen kom han också på kaffe till mommo. Sen åkte vi hem ganska tidit och bara njöt av resten av dagen :)
Skönt att bara vara :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar