fredag 2 september 2016

Vardagen börjar igen :)

De e så trevligt när familjecafeerna och dom har öppnat. Vi var med Elin på babytreffisen i stan på måndan den 22.8. Trodde där sku vara proppfullt men där var just passligt med folk och var trevligt att se dom mammorna och barnen som vi gått med där längs förra januari- maj. Så roligt och se hur barnen växer och mer o mer reagerar på varandra. När man minns hur alla bara låg på rygg och prata för sig själv och sin leksak medan nu så börjar många röra på sig så mycket att vi går och utforskar dom andra rummen också :)

På tisdagen när vi hade passligt åkte vi till vårbergas familjecafe o där var riktigt mycket människor den här gången. Efter det när Elin sku sova åkte vi till stan och gjorde en runda undertiden hon sov. Fyndade i finlayson pop up butiken ganska förmånliga mumin handdukar :) När Elin vaknade for vi och prova mumin parken och den fick godkänt av henne. Där var tre andra familjer så vi hade tur för oftast brukar den vara ganska full har jag förstått.

Krypa i snusmumrikens tält var roligt :)

På fredagen har församlingen i vårberga familjecafe som vi också provade den här veckan. Minns själv dörren av den platsen när man varit lite och gått in till, men inte riktigt något annat men där trivdes Elin också riktigt bra.

Så den veckan blev åtminstone mycky program jämfört med vad det brukar vara. De är riktigt trevligt när allt börjar och man slipper och träffa andra barn och föräldrar och inte behöver bara se på samma väggar hela tiden :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar