fredag 2 september 2016

Den här veckan :/

Den här veckan har vi varit hemma varje dag. Bara lite ut me Husky på hans promenader men annars inne. Elins flunssa är bättre men ännu snorig och jag fick också snuva och sjukhals så vi bestämde att vi tar det någorlunda lugnt den här veckan. Nå flunssan har gjort att Elin har vaknat på nätterna och ha inte riktigt villa somna om i sin säng så har fått ta henne med oss o sova. Pröva dom första nätterna att sätta henne o sova i sin egna säng men efter en halv timme så tog ja henne med oss i stället o där somna hon som tur ganska bra, o vi har haft tur att hon inte heller har vakna till M:s väckarklocka som har ringt 4.30 den här veckan. Nå onsdagen for vi hela familjen och handla för att lite slippa bort och var riktigt skönt nog. Som tur har Elin endå vari på bra humör fast hon e flunssig, lite tröttare än vanligt men inte destomer. När vi kom hem och Elin hade somna och husky hadd vari ut på sin länk laga jag åt Elin mat i frysen den här gången blev de potatis-broccoli-squash-majs soppa :) som jag lite mosa dom största bitarna.

Nå igår kändes de som att de var en köksdag helt och hållet fast det inte var de. Var ju först från kl.17 där när M: ville ha till sin äppelmos pannkaka så börja laga den och så när det dagen tidigare hade blivit spad kvar av soppan så tänkte jag prova laga semlor med den. Jag som inte har bakat så myky semlor själv så dom här blev faktiskt riktigt goda satt 15 semlor i frysen igår och så blev 6st fram som vi kan äta nu dom här dagarna. Semlorna blev lite stora men nästa gång vet man att laga dom lite mindre istället :P. 19 tiden kom min syster me sin pojkvän o smaka på pannkakan som blev godkänd för blev bara 2 bitar kvar av hela plåten :)

Nå idag ska vi fara me Elin o mommo på ostosten yö till gamla stan. Få se hur myky folk där e men de e ju så mysigt när de e längre upp än vanligt, fast vi kan ju inte vara så länge ida när Elin sen ska hem o sova. Nu vaknar tösen från vilan så nu får ja sluta här :).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar